onsdag den 10. august 2011

Tirsdag d. 9. august 2011: Final Call - Fort Lauderdale

Vi vågnede op til endnu en morgen med blå himmel, strålende sol og gode temperaturer.
Morgenmaden blev indtaget på hotellets restaurant (Indigo) og regning - det var lækkert. Æg, bacon, toast, kartofler, te, kaffe, juice, pandekager og frugter - hvad kan man næsten mere ønske sig?
Efter morgenmaden blev der (sol)badet, dykket og svømmet i hotellets pool nogle timer, indtil faderen pludselig bestemte sig for at løbe en tur! - Og nej, der var ikke nogen efter ham - han ville bare nå at være mere aktiv end fruen på den front!.




Efter et bad slentrede vi en tur langs den smukke "Riverwalk", hvor vi så op til flere privat ejede både, der nok ikke kunne finde en plads i Marselis eller Kolding Lystbådehavn - men fede var de.
Vi endte ved "Las Olas Riverfront", hvor vi havde læst der skulle være en del butikker, spisesteder, biografer mv.
Dog var der ikke meget liv her, så enten er det "off season", eller også er vores forestillinger om et "butiks- og forlystelseskompleks", væsentligt anderledes end byplanlæggernes herovre.
Vi havde ikke mere held, da vi forhørte os om en tur med "Riverfront Cruises". En sightseeing tur ad "Intercoastal Waterways", med udsigt til både at se "millionærvillaer", søkøer og "celebrity-homes", men pga. tekniske vanskeligheder med motorerne, blev dagens sejladser aflyst.
Nå, sikkert godt det samme, for vi havde ude i det fjerne anet flere uvejrsskyer med kurs mod Øst - og belært af erfaringer vidste vi at de ville bringe både blæst og regn i løbet af ganske kort tid, så vi satte kursen hjemad i rask trav, med en voldsom blæst i ryggen.




Og ganske rigtigt - vi nåede lige ind under hotellets "tunnel", da det kraftige regnskyl ramte, men nåede dog at blive "lidt" våde, da vi måtte løbe de sidste 3-5 meter til indgangen.
Vi lokaliserede endnu et Mall (Galleria), som vi valgte at tjekke ud - drengene havde stadig nogle dollars de gerne ville bruge, så de endte med at købe nogle "Hexa Bugs", som de har set på TV-reklamer herovre, og åbenbart er en stor dille.


Bagefter kørte vi ud for at spise på "Pizza Hut" - drengenes ønske til det "sidste måltid" overhere i denne omgang.
Nu er der så pakket kufferter, og med lidt kreative evner, fuld udnyttelse af håndbagagen og div. kufferter pakket til øverste vægtlimit, ser det ud til det kan lykkes os at få alle vores indkøb med hjem.
Så håber vi bare det kan være i farfars bil, når han henter os i Billund på torsdag.
I mogen eftermiddag går turen hjemover med stop i New York (Newark) og Frankfurt inden vi rammer Billund.

1 kommentar:

Lone sagde ...

Hej Alle

Tak fordi vi måtte læse med om alle jeres oplevelser. Det var rigtig god og underholdende læsning.
Vi håber I får en rigtig god tur hjem. Mon ikke der er en vovse der meget snart bliver ellevild af gensynsglæde

kh
Lone og Co