mandag den 8. august 2011

Søndag d. 7. august 2011: Søndags tidsfordriv i Sawgrass Mills - Fort Lauderdale

Dagen startede med en løbetur for forældrene. Så var vi ligesom varmet op til at spendere det meste af søndagen i USA's største shoppingcenter.
"Sawgrass Mills" en halv times kørsel vest for Fort Lauderdale, byder på ikke mindre end 300 butikker med mærkevarer, og dertil kommer en masse spisesteder.
På vejen derude, kørte vi forbi "Fort Lauderdale Swap Shop" - et kæmpekræmmermarkede med salg af både nyt og gammelt (skrammel og nips), eget Tivoli og en drive-in bio.
Det havde helt sikkert været en sjov oplevelese at bruge lidt tid her, men i erkendelse af at shopping ikke lige er drengenes (og mandens) yndlingsbeskæftigelse, valgte vi at springe over kræmmermarkedet, velvidende at den forestående shopping i Sawgrass, ville blive en stor udfordring for deres tålmodighed.
Vi ankom til Sawgrass kl. 11.00, og efter at have skabt os et nogenlunde overblik over stedet og butikkerne, kastede vi os over de planlagte (og spontane) indkøb.





Der blev købt både støvler, taske, sportstøj og elektronik - det er vanvittigt at tænke på hvor meget dyrere de samme ting/mærker er derhjemme, så alene af den grund burde man rejse til Guds eget land, jævnligt - og ihvertfald når garderoben trænger til at blive frisket op.
Uden mad og drikke - duer heltene jo ikke, så undervejs blev der tanket op med sandwiches, is og drikkevarer.
Andreas kastede sig desuden i en udfrodring af de større, da der var en klatrevæg, hvor man for 10 USD kunne få to forsøg til at nå toppen på "den svære side", og såfremt det lykkedes kunne man vinde 100 USD. På trods af stor ihærdighed, og skønt han havde prøvet det før (på krydstogtskibet), uden problemer, var væggen for svær, så Andreas blev naturligvis lidt skuffet.
Set i lyset af at det kun var lykkedes for 10-15 prsoner at klare udfordringen indenfor de seneste 3 år (der var billeder af "vinderne"), må det siges at være en fin bedrift overhovedet at nå midten.


Omkring kl. 19.00 satte vi kursen hjemad igen, dog blev der lige provianteret til et sent aftensmåltid på værelset.
Inden sengetid måtte vi have besøg af en kke altfor "knøv" håndværker, der skulle forsøge at lave vores håndtag til badeværelset - hvilket desværre ikke lykkedes, så døren kan ikke åbnes udefra - endnu.
Til gengæld havde han ingen skruetrækker (han brugte en kniv) og ødelagde både dør og karm, så nu må vi se om det lykkes for ham at udbedre skaderne i morgen.

1 kommentar:

nette sagde ...

hej alle
ja det var så første dag på jobbet, i regnvej ):,morgenkø på motorvej nu er det hverdag igen, ser ny plovet marker som lige er blevet høstet, lavendel blomster til salg i butikkerne, reklamerne fyldt med salg af flyverdragter og brænde, et tegn på at sensommeren nærmer sig og det kold våde efterår er på vej :) når men et tilbage blik på en dejlig ferie med alt fra badetur ved stranden samt i Gjern badeland, graceland besøg, 3 dags ophold på hotel i Lübeck med kulturoplevelser,shopping tur, 3 dages fri fra madlavning :) og nærvær med familien, gøre mål på hjemmefronten, afslapning samt to caterings job. Alt i alt en skøn ferie.
håber i nyder de sidste dage inden i vender næsen hjemad, med mange skønne oplevelser som har været spændende at følge. Glæder mig til at se jer og se hvad du er blevet fristet til at skulle eje i de mange mange mange shopping butikker :) mon ikke nogle ekstra sko og tasker ketty :) :) og lars noget nyt el ting. Når men slut herfra ses fredag i regnvejr god tur hjem :) kæmpe knus til jer alle :)nette
ps. vi har passet godt på jeres hus :)