søndag den 7. august 2011

Lørdag d. 6. august 2011: Afsked med Orlando og The Hæstrups

Efter sidste nat i Kissimee, var det tid at sige farvel til huset, der har været vores base den seneste uge.
Det var desværre også et farvel til hyggeligt selskab med gode venner, men heldigvis kan vi jo snart ses igen, når vi alle er tilbage i Skovby.
Omkring kl. 10.00 satte vi kursen mod Fort Lauderdale, ca. 350 km. mod sydøst, mens Hæstrups satte kursen mod Sanibel Island på vestkysten (ud mod den Mexicanske Golf).
Vi kunne nu se frem til en køretur på små fire timer, så drengene fik straks gang i deres spillemaskiner, og så var der tilnærmelsesvis ro på bagsædet.
Undervejs kørte vi atter langs de fascinerende Everglades sumpe, og det lykkedes os da også at spotte et par alligatorer der "daskede" rundt i vandet.





Udover "sumpene" er der ikke så meget at se, når man kører ad Interstate 95, så for at få et lille afbræk, valgte vi at køre fra motorvejen, for at tage et smut omkring Palm Beach, et palmeklædt feriested for bl.a Rockefeller-familien, Kennedy-klanen, Donald Trump samt div. skuespillere, musikere og filmstjerner, men desværre var ingen af disse hjemme til at byde os på te :-).
Til gengæld kørte vi en tur nedad "Worth Avenue" - en shoppinggade fyldt med dyre mærkevarer (Gucci, Prada, Chanel mv), samt juvelerer og kunstbutikker - godt det var lørdag, så slap vi da for at bruge penge her. Vi havde nok heller ikke lige haft råd til at shoppe amok.

Vores hotel i Fort Lauderdale ligger centralt på den trendy shopping-gade "Las Olas Boulevard", så det var noget af et miljø der ventede os, da vi ankom. Desuden ligger det lige på kanten af floden, så omgivelserne er vildt hyggelige.
Da vi kom lidt før "normal" check-in tid, blev de desværre nødt til at opgradere os til et værelse på 9. etage i "tårnet", Til gengæld fik vi så billig "valet-parking" og udsigt over floden, byen og havet - nice.
Fort Lauderdale kaldes "Amerikas Venedig", og man forstår det straks, når man ser hvordan vandet skærer sig som "veje" ind igennem byen, og langs med de mest fantastiske boliger, med egen "lille" båd i baghaven.
Efter en slentretur ad "Las Olas", der byder på masser af spisesteder, kunstgallerier, tøjbutikker og is/snolderbutikker, valgte vi at spise aftensmad på "The Cheesecake Factory" - en vanvittig hyggelig og velbesøgt restaurant med et kæmpe menukort - og, ja de har et kæmpe udvalg af cheesecakes, som vi desværre ikke kunne spise noget af efter en lækker kyllingsalat med cashewnødder og sprødristede tortillastrimler. Måske vi når tilbage og smager en cheesecake, inden vi flyver hjem.









Ingen kommentarer: