lørdag den 13. august 2011

Torsdag d. 11. august 2011: Rejsen mod Øst - del 2

Ankomsten til Frankfurt kl. 9.00 bød på lidt af et vejrchock.
På trods af det "dårlige vejr" i Miami var temperaturen aldrig under 25 grade Celscius, men nu steg vi lige pludselig ud i finregn og 15 grader - det var en forskel der kunne mærkes.
Frankfurt lufthavn er vistnok Europas største (den er ihvertfald stor), så vi måtte med bud og spadsere "flere kilometer" og forcere flere trapper, inden vi nåede vores bestemmelsessted.
Vi fik lige spist en pølse med brød undervejs, og så fandt vi en række bænke, hvor vi kunne hvile os mens vi skulle vente på flyafgang kl. 12.50.
Andreas var nu så træt at han "mageligt" kunne falde i søvn liggende på bænkene og efterfølgende hængede over sin rygsæk, mens vi ventede på at boarde.



En ny bus tog os til det lille fly der på en god times tid fragtede os til Billund.
Heldigvis var der masser af tomme pladser, så det lykkedes os alle at sove "hele vejen".
Ankommet til Billund, måtte vi vente en rum tid på vores bagage, som heldigvis (forunderligt nok), var nået at komme med det samme fly som os, på trods af den korte tid til flyskifte i Newark.
Vi "sneg" os igennem "den grønne" Toldudgang (heldigvis havde den enlige tolder lige "tilbageholdt" en tysk dame, til kuffertkontrol, så vi slap for videre tiltale og for at skulle tømme alt vores bagage.
Farfar var, som aftalt heldigvis på pletten for at hente os i Billund, og vel hjemme hos farmor blev der budt på både tærte, kaffe og te, samt gryderet (Bøf Stroganoff!!!) og bagt kartoffelmos til aftensmaden- mums.
Vi var hjemme i Skovby kl. 19.30 og så begyndte udpakningen. Dog kun begrænset, da vi var trætte og skulle i seng i ordentlig tid, for at komme tidligt op fredag morgen - vi skal hente Kenzo hjem!!

Ingen kommentarer: